صنعت رستوران‌داری بسیار بزرگ است و سود زیادی برای دستیابی به آن وجود دارد. با این حال، داشتن یک رستوران مستلزم آگاهی از مکان، منو، ساعات کار و موارد دیگر است. همچنین مستلزم ایجاد یک طرح کسب و کار قوی است که نه تنها نحوه برنامه ریزی شما برای موفقیت را مشخص می کند، بلکه شامل تحقیقات و درک زیادی از رقبای بالقوه شما می شود. در حالی که غذا خوردن در خارج از خانه در طول همه‌گیری کووید-19 ضربه بزرگی را متحمل شد، رستوران‌ها در حال حاضر شاهد افزایش چشمگیر مشتریانی هستند که مصرف‌کنندگان به شیوه زندگی عادی خود باز می‌گردند. بنابراین، در حالی که رستوران‌داران می‌توانند با دانستن یک پایگاه مشتری مستحکم احساس راحتی کنند، هنوز برای اطمینان از موفقیت، هنگام افتتاح یک رستوران باید موارد زیادی را در نظر گرفت.

1. نام رستوران

آیا تا به حال با دوستی چت کرده اید که بگوید به مکانی با نامی جذاب رفته اند و بلافاصله از آنها بپرسند: “این چیست؟” این قدرت یک نام رستورانی جذاب و به یاد ماندنی است. شما می خواهید با یک کلمه (یا دو یا سه) بیایید که هم مفهوم رستوران شما را منعکس کند و هم در ذهن باقی بماند. نامی که انتخاب می‌کنید باید نه تنها در مکالمه، بلکه در فهرست وب‌سایت‌ها برجسته باشد.

2. کارکنان

رستوران یک عملیات بزرگ است. شما باید میزبان، سرور، آشپز، ماشین ظرفشویی و انواع افراد دیگر را استخدام کنید. در مورد نقش های رایج رستوران و تعداد کارمندان معمولی برای رستوران هایی با اندازه های مشابه شما مطالعه کنید. سپس، بر این اساس استخدام کنید.

3. تامین مالی

یک رستوران کاملاً کاربردی به موقعیت مکانی، کارکنان قابل توجه، تجهیزات آشپزخانه و منابع فراوان دیگر نیاز دارد که همه اینها به سرعت گران می شوند. این احتمال وجود دارد که شما فقط برای پوشش دادن همه اینها پول ندارید، بنابراین یکی از موارد کلیدی که باید در هنگام افتتاح یک رستوران در نظر بگیرید این است که چگونه هزینه عملیات خود را تامین کنید.

4. مکان

هر جا که تصمیم به راه اندازی فروشگاه دارید، مطمئن شوید که رستوران شما قابل مشاهده است. باید به راحتی از خیابانی که در آن زندگی می کند دیده شود. پارکینگ شما تقریباً به اندازه فضای رستوران شما مهم است، به خصوص اگر در مقایسه با رقبای خود منحصر به فرد باشد. اگر مشتری نتواند مکانی برای پارک پیدا کند، کسب و کار را از دست داده اید. رستوران هایی که در خارج از بزرگراه قرار دارند، اغلب شلوغ هستند.

5. منو

هنگامی که قصد دارید یک رستوران باز کنید، این یک نکته مهم است. روندهای غذا را مطالعه کنید و اگر آنها با مفهوم رستوران شما مطابقت دارند، باید آنها را برای منوی خود در نظر بگیرید. چند منوی ضروری وجود دارد که باید شامل گزینه‌های بدون گوشت برای وگان‌ها و گیاه‌خواران، گزینه‌های مخصوص بچه‌ها تا خانواده‌ها در محل شما غذا بخورند، و چند دسر. همچنین می خواهید قیمت هر آیتم منو را در نظر بگیرید. منوهای صرفه جویی در هزینه شامل وعده هایی هستند که از مواد یکسانی استفاده می کنند، بنابراین با دقت برنامه ریزی کنید.

6. ساعت

درک این نکته مهم است که به عنوان یک رستوران دار، این تجمل را نخواهید داشت که روزها یا تعطیلات را تعطیل کنید. این یک کار 40 ساعته در هفته نیست. انتظار داشته باشید بیشتر وقت خود را در رستوران با کارمندان خود، پرداخت پول به فروشندگان، صحبت با مشتریان، برنامه ریزی منوها و بررسی گزارش های سود و زیان بگذرانید. این یک انتخاب شغلی با ارزش است، اما همچنین یک انتخاب زمان‌بر است.

۷ راهکار موثر برای مدیران توسعه‌ کسب و کار
ادامه مطلب

7. بازاریابی

برنامه ای برای اطلاع رسانی در مورد رستوران جدید خود داشته باشید. شما می توانید از بسیاری از  پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای بازاریابی آن بهره ببرید. همچنین باید به دنبال پیوستن به ائتلاف رستوران‌ها باشید تا بتوانید با سایر رستوران‌ها برای تبلیغ متقابل همکاری کنید. بسیاری از شهرها کسب و کارهای محلی را تبلیغ می کنند، بنابراین به اتاق بازرگانی بپیوندید و در جشنواره های غذا شرکت کنید تا به این موضوع برسیم.

8. تفویض اختیار

اعتماد به دیگران در مورد رستوران خود می تواند دشوار باشد، اما اولویت بندی و تفویض اختیار در این صنعت یک امر ضروری است. شما نمی توانید همه کارها را خودتان انجام دهید، بنابراین مطمئن شوید که کارکنان را مطابق مشخصات خود استخدام کرده و آموزش دهید و سپس رها کنید.

9. مجوزها

قبل از اینکه بتوانید درهای رستوران خود را باز کنید، باید مطمئن شوید که برای مجوزها و مجوزهای مناسب اقدام کرده اید. ممکن است چندین بازرسی وجود داشته باشد که باید قبل از شروع عملیات انجام دهید. برای یافتن آنچه برای رستوران خود نیاز دارید، با دولت شهر خود تماس بگیرید. شما همچنین باید الزامات ایالتی و فدرال را در نظر بگیرید، بنابراین تکالیف خود را خیلی قبل از تعیین تاریخ افتتاحیه خود انجام دهید.

10. تجهیزات و خدمات

علاوه بر داشتن تمام تجهیزات و ابزار مورد نیاز آشپزخانه که به آن نیاز خواهید داشت، تعدادی خدمات و ابزار دیگر نیز وجود دارد که هنگام راه اندازی یک کسب و کار به آنها نیاز خواهید داشت. این شامل مواردی مانند:

  • سیستم مدیریت رستوران
  • نرم افزار رزرواسیون
  • سیستم POS برتر
  • خدمات پردازش کارت اعتباری با امتیاز بالا

11. مشتریان را هدف قرار دهید

نوع  مشتریانی  که می‌خواهید جذب کنید، بر نوع رستورانی که می‌خواهید فعالیت کنید، تأثیر می‌گذارد. در نظر گرفتن سطح درآمد، سن و سبک زندگی مشتریانی که می خواهید جذب کنید بسیار مهم است. به عنوان مثال، آیا می خواهید مشتریانی را جذب کنید که معمولاً هنگام غذا خوردن وقت خود را صرف می کنند؟ آیا مخاطبان هدف شما مایل به سفر به رستوران هستند؟ آنها حاضرند برای وعده غذایی خود چقدر پول بپردازند؟ آیا مشتری هدف شما صبح زود، اواخر عصر و یا در هر زمانی در طول ماه در دسترس است؟ هنگامی که پاسخ این سوالات را بدانید، دید واضح تری در مورد نوع رستورانی که می خواهید داشته باشید، منو، محدوده قیمت و حتی دکور آن را خواهید داشت.

12. رقابت

قبل از امضای قرارداد اجاره یک رستوران، ضروری است که بدانید رقابت شما چیست. حتما تا حد امکان از رستوران های این منطقه دیدن کنید. بازدید از رقابت به شما فرصتی می دهد تا نقاط قوت و همچنین نقاط ضعف آنها را شناسایی کنید، که  به شما برتری در رقابت می دهد . به دنبال ترجیحات مشتریان آنها باشید تا بتوانید آنها را در رستوران خود پیاده کنید و شکست ها و موفقیت های آنها را تشخیص دهید تا یاد بگیرید چه کاری باید انجام دهید و چه کاری را نباید انجام دهید.

13. طرح کسب و کار

بدون یک طرح تجاری دقیق و منظم، نمی توانید رویای داشتن یک رستوران را زنده کنید. طرح کسب و کار برای تشریح کل فرایندی که برای افتتاح و راه اندازی یک رستوران طی می کنید استفاده می شود. به طور مفصل توضیح می دهد که چگونه رستوران شکل می گیرد و پس از باز کردن درها چگونه کار می کند. شما از طرح کسب و کار خود استفاده خواهید کرد تا شما را از طریق دریافت بودجه از سرمایه گذاران بالقوه به برنامه مالی پیش بینی شده راهنمایی کند.

گام بلند دولت‌ در رشد اشتغال با اصلاح روند مجوزدهی
ادامه مطلب

انتهای مطلب/ منبع